top of page

Републичко такмичење из Агенцијског и хотелијерског пословања



Републичко такмичење из Агенцијског и хотелијерског пословања за ученике образовног профила туристичко-хотелијерски техничар, одржано је 18. и 19. марта у Великој Плани. Нашу школу представљао је Марко Балић – ученик IVтхт одељења.

Током два такмичарска дана учесници су показали своја стручна знања кроз израду теоријског теста, као и практичне вештине и креативност у изради тродневног аранжмана. Такође, тачност и брзина била је неопходна приликом попуњавања образаца из рецепцијског пословања.

Школа-домаћин се максимало потрудила око организације, те смо паузе између такмичења искористили за дружење и обилазак околине Велике Плане. Посетили смо манастир Копорин и манастир Покајницу у пратњи локалног туристичког водича.

Кроз два такмичарска дана учесници су показали своје вештине, сналажљивост, креативност и такмичарски дух. Такође, имали смо прилику да се дружимо, разменимо знања и искуства. Наша школа је задовољна учешћем и радујемо се новом сусрету на Републичкој смотри следеће године у Београду!

Зорана Чоловић, наставник економске групе предмета

2 views
bottom of page