top of page

ОТВОРЕНА ВРАТА на факултетима



„Отворена врата” крагујевачког Економског факултета одржана су у суботу 12.3.2022. у амфитеатру Економског факултета у Крагујевцу у времену од 12 до 14:30 сати.

Добродошлицу матурантима из средњих школа Крагујевца, Крушевца, Пожаревца, Пријепоља, Јагодине, Ћуприје и других градова пожелели су декан факултета проф. др Петар Веселиновић, продекан за наставу проф. др Ненад Станишић и шеф маркетинг тима проф. др Милан Коцић. Они су дали информације о студијским програмима, условима студирања, пријемном испиту, припремној настави и самим испитима, а кроз неколико филмова приказали и другу страну медаље – неформални део студирања и предности Крагујевца као центра Шумадије. Након тога извршен је обилазак просторија факултета: библиотеке, рачунарских кабинета, свечане сале, учионица, ресторана, а потом и послужење матураната – будућих бруцоша.

„Отвореним вратима” присуствовала је и група наших матураната образовни профил финансијски администратор и комерцијалиста која је након упознавања факултета направила излет до спомен-парка Шумарице и ТЦ “BIG Fashion”.

Мирјана Ђусић



11. марта група ученика комерцијалисти и финансијски админитстратори су у пратњи наставника Мирјане Ђусић и Валентине Миланов посетили МЕФ у Београду.


29. марта већа група матураната је у пратњи наставника Гордане Вучковић и Дејана Штерјоског посетила БАПУС у Београду.

2 views
bottom of page