Школски часопис
 
06.01.2020.
РАДИОНИЦА „ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ“ МЕФ факултет, Београд, 14.12.2019.

РАДИОНИЦА „ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ“


 


МЕФ факултет, Београд, 14.12.2019.


 Још једна потврда успешне сарадње наше школе и МЕФ факултета остварена је кроз реализацију радионице на тему „Интернет маркетинг“ у суботу 14.12.2019. у просторијама овог факултета. У радионици су учествовали матуранти образовних профила финансијски техничар и комерцијалиста.


 Љубазни домаћини и водитељи радионице били су асистенти у настави Жељко Ондрик и Немања Стојковић који су одржали једно мотивационо предавање о значају маркетинга у савременим условима пословања. Затим су кроз примере показали нашим ученицима како функционише интернет маркетинг (друштвене мреже, закуп медијског простора, Google Adwords, SEO, E-mail маркетинг) и које све услуге подразумева.


 Завршни део радионице подразумевао је поделу ученика у групе и решавање конкретног задатка, односно на основу новостеченог знања креирати конкретан пример садржаја објаве за циљну групу корисника, а потом га презентовати. Ученици су били врло активни, креативни и духовити тако да су награђени пригодним поклонима од стране домаћина.


 Слободно време након радионице, ученици су провели у ТЦ „Ушће“.


Ментори: Ђусић Мирјана и


 Миланов Валентина