Школски часопис
 
06.12.2019.
ПАНЕЛ СА УСПЕШНИМ ЖЕНАМА

У четвртак  5.12.2019. у Народној библиотеци "Илија М. Петровић" одржан је други по реду панел "ЈА - градитељка своје каријере" са гошћама Иваном Стојадиновић (шеф експозитуре  Директне банке), Оливером Хајровић  (специјалиста медицинске психологије) и Анкицом Николић (шеф књиговодства). Панел је уредила и водила Маја Марић (Урбан Стрим) и Невена Стојановић IIIтт.


Овај панел је у склопу пројеката "Тhе ОNA" и "Социјално и економско оснаживање младих жена и девојака у руралним срединама", у којима су учеснице ученице наше школе.


Ученице су имале прилику да од учесница палена чују како су оне изабрале своја занимања, ко им је био узор и подршка, шта их је то мотивисало да наставе даље, о препрекама са којима су се сусретале...


Овај панел је имао за циљ да ученицама прикаже шта све утиче на избор позива и колико је лакше да се гради  каријера уколико позив који изабереш буде оно што волиш да радиш.


Панелу су присуствовали: учеснице пројекта - ученице IIк, IIIфа,  IIIтт, IVк  и Медицинске школе, Политехничке школе,  Сања Новаковић - школски педагог и Валентина Миланов - наставник информатике и предузетништва.


Редакција Новинарско-информатичке секције