Школски часопис
 
01.01.2018.
ЈЕДАН УГЛЕДНИ ЧАС ОДЕЉЕЊСКОГ СТАРЕШИНЕ

НОВОГОДИШЊА ПРИРЕДБА ОДЕЉЕЊА Iфа


 По први пут ове школске године уведен је образовни профил-финансијски администратор који је заменио досадашњи профил-финансијски техничар. Ученици који похађају овај профил стичу знања и вештине у свим сегментима финансијско-рачуноводствених послова. Оно што ове ученике издваја од осталих, јесте и спремност да учествују у разним ненаставним активностима, друштвено-корисном раду и хуманитарним акцијама.


 Тако су ови ученици, заједно са одељењским старешином Мирјаном Ђусић, организовали новогодишњу приредбу у којој су показали и своје рецитаторске, глумачке, певачке и играчке квалитете. Приредба је одржана 29.12.2017. за време часа одељењске заједнице уз присуство директора школе Сибинке Живановић, педагога школе Сање Новаковић, предметних наставника који су тог дана имали часове по распореду Дејана Костића, Жаклине Бранковић, Милене Стефановић и Данијеле Крсмановић, као и родитеља неких учесника приредбе.


 Новогодишњу приредбу водила је Милица Унгурјановић, а своје рецитаторске способности показали су Вељко Богићевић, Анђела Ћирковић и Јевремовић Стефани-Дајана. Скеч „Тајна“ извели су Душан Бјелоглав у улози тате, Снежана Младеновић у улози маме и Јевремовић Стефани-Дајана у улози ћерке. Сплет српских и влашких фолклорних игара извели су: Давидовић Давор, Стефановић Ивана, Ранковић Марија, Грујић Анђела, Недељковић Верица, Пауновић Анита, Јевтић Марија, Младеновић Снежана, Ћирковић Анђела и Јовановић Ивана. За крај приредбе ученик Давор Давидовић отпевао је песму „Намерно“ коју је сам компоновао. Исти ученик је у улози Деда Мраза поделио новогодишње пакетиће које су, као и сво послужење, спремили сви ученици овог одељења.


 Одељењски старешина им се на овај начин захваљује и жели СРЕЋНУ НОВУ 2018. ГОДИНУ.


Одељењски старешина


Мирјана Ђусић