Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ekonompo/public_html/ekonomskapo.edu.rs/include/imp/config.php on line 8
ЕТШ По | И ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ - ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ
 
Школски часопис
 
01.01.2018.
И ЈА ИМАМ ТАЛЕНАТ - ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

Овогодишњи "Таленат" Економско-трговинске школе одржан је 28. 12. 2017. године. Ученици наше школе су на себи својствен начин кренули у сусрет предстојећим празницима и истовремено спровели хуманитарну акцију прикупљања производа за пакетиће које ћемо однети деци без родитељског старања у Звечанској улици 12. 1. 2018. год. Од сакупљених производа које су наши ученици овом приликом донирали биће направљено око 60 пакетића и на томе им се у име Ђачког парламента искрено захваљујем. Наравно,захваљујемо се свим ученицима који су на било који начин узели учешћа у овој манифестацији, било као извођачи или као техничка подршка на челу са вредним руководством Парламента. 


 „Наши учесници су се опробали у игри и песми, али највећу пажњу су привукле наше три најмлађе учеснице које су са својом игром и ведрим духом измамиле осмехе свих присутних. Ова манифестација је после 6 година постала традиција школе, допада ми се што је хуманитарног карактера.“, речи су наше матуранткиње Милене Милошевић, ученице IVк.


 Жаклина Бранковић


- наставник права и грађанског васпитања


ЂАЧКИ ПАРЛАМЕНТА